Hoe ik jouw persoonlijkheid vang: mijn werkmethode voor authentieke portretten

Ik hanteer een duidelijke werkwijze voor het maken van een portretfoto. Ik leg je daarom graag uit hoe het proces eruit ziet. En wat je kan verwachten tijdens de fotoshoot. De shoot bestaat uit een aantal onderdelen:

Voorbereiding en Kennismaking: We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen en de verwachtingen voor de fotosessie bespreken. Ik luister naar jouw wensen, ideeën en eventuele speciale verzoeken voor de fotoshoot. Samen plannen we de datum, tijd en locatie voor de fotosessie.

Planning en Locatie: We bespreken mogelijke locaties die passen bij jouw stijl en voorkeuren, of het nu gaat om een studio, een buitenlocatie of een andere speciale plek. Ik kan advies geven over kleding en styling die het beste bij de gewenste sfeer en het thema van de fotoshoot past. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt en jezelf kunt zijn in de gekozen outfits.

Tijdens de sessie: Tijdens de fotosessie creëer ik een ontspannen en comfortabele sfeer waarin je je op je gemak voelt voor de camera. We werken samen om verschillende poses, achtergronden en belichtingen uit te proberen om een diverse reeks foto’s te creëren. Ik moedig je aan om zelf ideeën aan te dragen en mee te denken over de creatieve richting van de fotoshoot. Ook geef ik aanwijzingen en begeleiding om natuurlijke poses en expressies te krijgen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Tijdens de sessie bespreken we regelmatig de resultaten en kun je feedback geven over wat je wel en niet bevalt.

Nazorg en Levering: Na de fotosessie selecteer ik zorgvuldig het afgesproken aantal foto’s en bewerk ze om ze naar een hoger niveau te tillen. Deze bewerkte foto’s worden binnen een afgesproken termijn bij je aangeleverd. Daarnaast ontvang je een downloadlink met alle foto’s en al het onbewerkte materiaal, zodat je ook zelf kunt kiezen en genieten van de onbewerkte beelden. Ik sta open voor feedback en aanpassingen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

 

 

Welke stijl past bij jou?

Kies de fotografiestijl die bij je past. Van levendige kleuren tot tijdloze zwart-witfoto’s of dramatische moody shots, ontdek wat jouw het beste weergeeft en laat zien. 

Interesse in een shoot met mij?

Geweldig! Neem contact met mij op en stuur een mail of bel 06 54 34 37 14