Over mij: het verhaal achter de lens

Ik ben ondernemer, creatieveling, verbinder, fotograaf, filmmaker, directeur en vader. En niet specifiek in die volgorde. Ik houd van eenvoud, mensen die hebben geleefd en het vangen van mooie emoties.

Mijn ouders dachten dat het beroep van boekhouder mij een stabiele toekomst zou bezorgen. Maar de studie lag me niet dus ik besloot om te gaan werken. Ik kwam terecht bij Nintendo, een van de grootse videogame bedrijven in de wereld. Eerst als callcentermedewerker op de spellijn, daarna als videogame tester en uiteindelijk belande ik op de marketingafdeling waar ik leerde werken met de Mac en verschillende opmaak softwarepakketten.     

De volgende grote stap in mijn carrière was het werken bij het reclamebureau van Nintendo. Hier kon ik ervaring opdoen bij een art director, leerde ik hoe het was om te werken met grote accounts, maar vooral hoe ontzettend enthousiast ik van het vak werd. Helaas hield het reclamebureau na een jaar op te bestaan en besloot ik voor mezelf te beginnen; de oprichting van Impressive Arts was een feit.

Mijn eerste klant was Nintendo en al snel volgde er meer videogamebedrijven zoals 2K, Sega en EA. Later kwamen ook de meer conventionele bedrijven zoals ASM en Microsoft. Onze kracht lag in het snel oplossen van de problemen van onze klanten, geen ingewikkelde adviezen maar simpele oplossingen.    

De verborgen talenten

Door de jaren heen werd ik me steeds meer bewust van mijn verborgen talenten; aanvoelen wat een klant wil en de kunst van de eenvoud. Ik besloot dat de naam Impressive Arts niet meer paste bij wat ik deed en waar ik naartoe wilde werken. Sinds 2015 heten we Senzie, wat synoniem staat voor de essentie. Ik werk, samen met mijn team, vanuit het hart en onze intuïtie. Zo helpen we merken en bedrijven met het vinden van de eigen essentie. Dat doen we door middel van branding en content. Door samen te werken met, in plaats van voor, onze klanten ontstaan gelijkwaardiger relaties, zo komen we samen verder.

Op een creatieve manier de wereld intuïtief benaderen en mooie dingen maken is de rode draad in mijn leven als ondernemer, vader en mens. Dat is mijn essentie.

Interesse in een shoot met mij?

Geweldig! Neem contact met mij op en stuur een mail of bel 06 54 34 37 14